Beveiligingscamera’s

  

Beveiligingscamera's worden opgehangen op allerlei plaatsen waar criminaliteit en overlast kunnen voorkomen, zoals stations, vliegvelden, havens en (snel)wegen. Maar ook in en om gebouwen zoals woonhuizen, winkels en winkelcentra, bedrijventerreinen, parkeerterreinen, scholen en dergelijke.

 

De aanleiding om camera's op te hangen is vaak tweeledig: enerzijds is het doel criminaliteit te voorkomen en - als dat niet lukt - beelden vast te leggen waarmee daders kunnen worden opgespoord en veroordeeld.

                                     

Afhankelijk wordt er gekeken wat de wensen van de klant zijn en de situatie van de omgeving, denk aan verlichting. Licht is één van de belangrijkste aspecten voor een camera. Daarnaast speelt overzicht en herkenning een belangrijke rol.

 

De starlight camera's van Bosch beschikken over een hoge lichtgevoeligheid zodat ze ook in het donker een mooie kleurenbeeld kunnen weergeven.

 

 

Om in de nacht een goed overzicht te hebben met kleurherkenning gebruiken wij zeer lichtgevoelige camera’s. Hiermee kunnen wij met weinig verlichting toch een mooie opname maken in kleur.

 

 

 

Om de beelden live te bekijken of opnames terug te kijken gebruiken wij Full-HD recorders die via het netwerk of mobiele App's overal ter wereld bereikbaar zijn.

 

 

                                                           

 

Voor gezichtsherkenning en het lezen van kentekens overdag of situaties met voldoende verlichting gebruiken wij Full-HD camera’s, dit kan zowel via IP of analoog.

 

 

Recorders die verouderd zijn kunnen wij vervangen voor een nieuwe recorder met behoud van de bestaande analoge camera’s. 

De recorders die wij leveren zijn gemaakt voor onze Full-HD camera’s maar kunnen ook gewoon uw bestaande camera’s opnemen. Op deze manier hoeft u niet meteen het gehele systeem te vervangen en bent u wel voorbereid op de nieuwe Full-HD systemen.  

 

 24/7 bereikbaar, bel voor meer informatie: 0416 363949