PreMax besteedt veel aandacht en zorg voor de aflevering van haar producten. De levering en eventuele plaatsing van (zware) kluizen vragen om een vakkundige benadering.

Voordat de kluizen en kasten ons magazijn verlaten, ondergaan ze een nauwkeurige kwaliteitscontrole.

Standaard vindt levering plaats op de begane grond, net achter de eerste sluiting zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres. Wanneer de kluis tevens geplaatst of verankerd dient te worden, kunnen wij dit tegen meerprijs aanbieden.

De meest gangbare kluizen hebben voor u op een rijtje gezet.

De merknaam Sistec staat synoniem voor marktontwikkeling. Met de MT serie biedt Sistec een privékluis welke voldoet aan het SKG★★★-keurmerk.

De Sistec MT-serie beantwoordt een veel voorkomende vraag; een hoge waardeberging in een compacte, hoogwaardige en vrijstaande safe.

De MT serie is gebouwd volgens de meest recente veiligheidsnormen die de weerstand aangeven tegen aanvallen van buitenaf. De Sistec MT is beoordeeld en gecertificeerd volgens SKG★★★.

 

 

De nieuwe Salvus Palermo inbraak- en brandwerende privékluizen zijn speciaal ontwikkeld voor de veilige opslag van waardevolle zaken en documenten.

Met een kluis uit deze serie worden uw bezittingen optimaal tegen brand en diefstal beschermd. Zowel de inbraak-als brandwerendheid van de Salvus Palermo zijn door het ECB-S gecertificeerd.

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. In de privékluis Palermo kunt u belangrijke of onvervangbare zaken bewaren zoals documenten, geld en juwelen.

Met het optionele sleutelpaneel kunt u de Salvus Palermo 3 (sleutel- of elektronisch slot) gebruiken als RDW-goedgekeurde sleutelkluis.

 

 

 

Eurosafes Grade 1

 

Eurosafes Grade 2