Meldkameraansluiting

EUROPAC ALARMCENTRALE  WAAR MENSEN VOOR U  BE)WAKEN

 

EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Onze medewerkers, de alarmprocedures alsmede onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door zijn eenvoud.

Wij zijn een hypermoderne Particuliere Alarmcentrale, die als doel heeft om haar zakelijke en particuliere klanten op een persoonlijke en professionele wijze van dienst te zijn. Juist daarom maken wij dan ook geen gebruik van een stemcomputer (voice respons system) omdat wij dat een onpersoonlijke benadering vinden. Om onze dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Hierdoor zijn wij in staat om aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek actiepatroon te koppelen.

 

 

Organisatie

Ons alarmverwerkingssysteem is snel en zodanig opgebouwd dat het merendeel van de werkzaamheden volledig geautomatiseerd plaatsvindt. Hierdoor worden mogelijke menselijke fouten, bij voorbaat uitgesloten. Echter, ook wij weten, dat computers defect kunnen gaan en daarom hebben wij voldoende reserve capaciteit ingebouwd, om er zeker van te kunnen zijn, dat uw melding ook daadwerkelijk door ons wordt ontvangen en verwerkt.

Wij zijn wettelijk verplicht alle gegevens van meldingen gedurende een langere periode te bewaren. Ook moeten de gevoerde gesprekken door ons opgenomen worden zodat achteraf een melding kan worden gereconstrueerd. Voor u een veilig gevoel.

 

Alarmverwerking

Onze dienstverlening moet voor u eenvoudig en helder zijn en daarom verwerken wij voor u als particulier alle voorkomende alarmen op basis van een totaalconcept. Hierin zijn onder andere de volgende alarmmeldingen opgenomen:

-         Overval / paniekalarm

-         Brandalarm

-         Inbraakalarm

-         Sabotage- alarm

-         Uitval 220 Volt (stroomuitval)

-         Lage batterrijspanning van uw systeem

-         24 uur Testmelding (wettelijk verplicht)

-         Medisch alarm - Eén technisch alarm.

 

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk, dat wij na ontvangst van enig alarmsignaal vanuit uw beveiligde woning, direct in contact kunnen treden met u, uw buren, één van uw sleutelhouders of het inschakelen van een bewakingsdienst of overheidsinstantie.

Als uw alarm afgaat, gaan wij ervan uit dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. Of er nu sprake is van een inbraak, weersinvloeden of het maken van een bedienfout door de gebruiker, ons maakt het niets uit, wij ondernemen direct actie. Uw alarm gaat af en wat nu? Op dat moment stroomt de adrenaline door uw lichaam en vormt zich een zekere vorm van stress, omdat de alarmcentrale gebeld moet worden. Het gebruikelijke ritueel, zoeken naar een pasje, een aansluitnummer en een code en niet te vergeten het telefoonnummer. Allemaal zaken waar u als gebruiker, niet rustiger van wordt. EuroPAC Alarmcentrale heeft de werkwijze aangepast aan de wens van de klant. Als uw alarm afgaat, hoeft u niet naar de alarmcentrale te bellen maar onze centralisten bellen u; dit om te voorkomen dat wij een ingesprektoon krijgen. 

Hierdoor worden er niet meer personen gewaarschuwd dan strikt noodzakelijk is. Door deze werkwijze heeft u voldoende tijd om uw persoonlijke code of wachtwoord bij de hand te nemen, waardoor onnodige stress voorkomen wordt. Ja, u leest het goed: Een persoonlijke code of wachtwoord. U bent bij ons de klant, dus u bepaalt of u gebruik wilt maken van een code of een wachtwoord. Wat voor u het eenvoudigst is, voeren wij door. Ons devies is dan ook niet voor niets EENVOUD